Mobilblogg - dagen

Hallå äpplen's!! Idag va ja med Johanna i stan.. Först tog vi tåget till A6 och var där ett tag. Vi träffade typ massa som vi kände.. Sen åkte vi buss till stan och handlade lite där med. Vi gick typ runt hela stan för att leta efter en hobbyaffär :P. Jag ville gå och kolla på piercing studion med, ska ju ta piercing snart!! :D Go'natt // izza

Grynets Show!!

Är det någon som kommer ihåg Grynets Show som gick på tv för några år sen? Jag kollade på den igår och skrattade som bara den ;D. Jag tycker att den borde sändas igen, eller iallafall komma ut på dvd eller nått.

HAHAHAHA!!


..




Ja orkar inte ens prata om det, tror bara jag ska sitta och glo på tv resten av dan, <3


Hej från husvagnen!!

Go'morrn alla äpplen! Jag vaknade för typ 10 minuter sen ;). I alla fall så har denna veckan vart kul, även fast jag inte har kunnat bada , istället så har ja suttit o hållt på med min iPhone! Nu har jag uppdaterat den och kan inte lägga ifrån mej den för 1 minut!
Jag har kollat på Family Guy maratonet också. För er som missade det, detta var det bästa av allt:

THE BIRD IS THE WORD!!

Louise har ju lagt in lite om vilka stilar hon inspereras av, och jag tror inte jag behöver göra det eftersom jag inspereras också av Avrils stil, fast mest Abbey Dawn 2009. Min morbror var ju i USA för ett tag sen och köpe lite kläder till mig från hennes kollection på Kohls.com.

Älskar den klänningen och hennes frisyr :O När jag hade svart hår hade jag ju rosa slingor.
________________________________________________________________________________

Sen inspereras jag ju också av Ola Salo (L) Det han säger får mej att våga vara mej själv.. Love You

Ohhlala !  ♥


♥♥ Hetaste ♥♥


RSS 2.0